Grill-Pub-Grana.
Nudi vrhunska jela s roštilja i tjedne gablece
uz ugodan interijer i ambijent.C.I.O.S. d.o.o. je vodeća regionalna tvrtka za sakupljanje i primarnu preradu industrijskih otpadaka te unutarnju i vanjsku trgovinu. Osnovana je 1991. U proteklih dvadeset godina prerasla je u vodeću grupaciju u regiji za sakupljanje i recikliranje željeznog i čeličnog otpada, te ostalih otpadnih materijala s pretežno metalnom komponentom.

Tvrtka GOGS d.o.o. osnovana je 1997. godine u Zagrebu. Godine 2003. tvrtka je dobila koncesiju za organizaciju igara na sreću u automat klubovima.


Tvrtka "DACAR AUTOMOBILI" bavi se prodajom novih i polovnih automobila iz uvoza, a iz ponude izdvaja najkvalitetniji izbor francuskih automobila po vrlo povoljnim cijenama.


Restoran „Mali raj“ svoje poslovanje je započeo prije 30-tak godina kao mala gostionica. S vremenom se restoran proširio tako da se danas osim velike dvorane za svadbene svečanosti, koja se može koristiti i kao konferencijska dvorana, u sklopu restorana nalaze i sobe za spavanje.

Poduzeće O.K.I. Mont d.o.o. djeluje od 2001. godine. Naše djelatnosti se, prije svega, odnose na tehničko održavanje osnovnih sredstava u industriji, izvođenje izolacijskih, limarskih, bravarskih, strojobravarskih, strojarskih, energetskih, skelarskih i antikorozivnih radova.

Pneumatik d.o.o Specijalizirana je za  veleprodaju i maloprodaju pneumatika, naplataka, vulkanizerske usluge, geometriju kotača (špur) te još neke uslužne djelatnosti (automobilska praonica, brzi servis).


Od 2004. godine ovaj moderan sportsko rekreacijski centar smješten u istočnom dijelu Zagreba, na površini od 10 000 m² nudi vrhunske usluge rekreativcima i profesionalnim sportašima.


'TEHNIKA TIN'' Osnovna djelatnost poduzeca je izgradnja i odrzavanje instalacija vodovoda, kanalizacije, toplinsko rashladnih sistema, kotlovnica, centralnog grijanja, pare i plina, te izolacija cjevovoda na sustavima pare, grijanja i hladenja.

Radionica ISAP s 25-godišnjom tradicijom rada na ispušnim sistemima automobila nalazi se na adresi Zagrebačka cesta 134.Allianz osiguranje je osnovano 1890. godine u Berlinu, i posluje u više od 70 zemalja diljem svijeta te zapošljava oko 180.000 zaposlenika, U regiji New Europe, unutar koje posluje i Allianz Zagreb, obuhvaćeno je 17 zemalja iz srednje i jugoistočne Europe.

Zvijezda uspješno egzistira u vrhu hrvatskog prehrambenog tržišta više od 90 godina. Kroz svoje robne marke: Zvijezda, Margo i Omegol Zvijezda zadovoljava potrebe najzahtjevnijih potrošača.Sport Janus d.o.o.
24. prosinca br. 22, 10360 Sesvete
tel: +385 1 201 41 67, fax: +385 1 201 41 68
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

HIP IZGRADNJA d.o.o.
Specijalizirana tvrtka za graditeljstvo i trgovinu.
Bunjevačka 19, Zagreb
Tel/fax 01 3883 464;  Mob: 098 280 059

Studena je prva Hrvatska izvorska voda koju pijemo iz boce
već čitavo desetljeće od 1999 godine.
probija se na površinu između granitnih stijena
Psunja na izvoru Studena